EPIZODA: 74

SADRžAJ

Bruno prigovori Aaronu zbog načina na koji se želi rastati od Minerve. Kaže mu da je riječ o dobroj ženi i da nije važno ako on ne dobije nasljedstvo obitelji Montalvo, nego ono pripadne Rodrigu. Daniela kaže obitelji da Aaron nikada nije isplatio Gaviotu i da nikada nije bio njezin ljubavnik kao što je uvjeravao Rodriga. Kaže da je sve to bila njegova spletka kako bi ih razdvojio. Aaron se opravdava i kaže da je to učinio jer Gaviota nije cura za njegova bratića. Daniela kaže da se Aaron i Minerva rastaju jer mu ona nije mogla roditi dijete. Rodrigo kaže Sofiji da se pomirio s Isadorom i da će je pokušati zavoljeti, a djetetu pružiti dom. Acacia kaže Jamesu da ako je doista voli neka ubije njezinog ujaka Melitona. Daniela kaže Elvisu da se silno borila za istinu, a sad joj baka kaže neka šuti i spriječi sukob između Aarona i Rodriga. Elvis joj kaže neka ništa ne govori do djetetova rođenja. Rodrigo kaže Isadori da mu je sada jedino stalo do djetetove budućnosti.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.