SEZONA: 1

EPIZODA: 109

SADRžAJ

Usprkos svoj glumi, Tomo i Helena ipak ne uspiju uvjeriti socijalnu radnicu u njihovu idilu te shvaćaju kako će se morati više potruditi. Helena govori Tomi da više ne smije viđati Sonju.
Edita upozori Sonju kako mora tražiti razvod od Ranka zbog svog nerođenog djeteta. Sonja odlazi kod Ranka, no on joj ne želi dati razvod. Na kraju, Sonja se nalazi s Tomom koji joj teška srca govori kako se više ne smiju viđati.
Edita i Profesor se mire i dogovore da će probno otići živjeti nekoliko dana u njegovu garsonijeru. Edita ne spominje Tomi selidbu iz vile, a Tomo laže razočaranoj Editi da su on i Helena sada zajedno.
Goga organizira plesnjak u kafiću, kojem se Štef raduje, misleći da još ima šanse kod Dine.
Vera pred Sonjom u groznici bunca o djetetu, ali ne odaje svoju tajnu.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.