Ocjena korisnika: 5/10
(3 glasa)

SEZONA: 4

EPIZODA: 25 - Pups Redden Baby Humdinger / Pups Redden een Piñata

SADRžAJ

Tracker sanja da se gradonačelnik Humdinger pretvorio u bebu! Psići moraju pronaći posebni kokos kojim će prekinuti čaroliju. // Alex održava zabavu u Zaljevu pustolovina, ali se rastuži kad posebna pinjata nestane u tajanstvenim okolnostima.

Fotografije

Psići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u Ophodnji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najbolji u letu (2017)

    image
    'Najbolji u letu' je akcijska avantura za najmlađe u kojoj pratimo tim mladih ptica, željnih treninga, na Top Wing akademiji.
  • Velika emisija bebe morskog psa (2020)

    image
    Bliži se Božić. Najnovija se igračka podrig-mjehurić nalazi na vrhu popisa želja Bebe Morskog Psa i Williama. Međutim, Djed Ugriz nestane, stoga oni moraju...
  • Inovator Rusty (2016)

    image
    Desetgodišnji inovator Rusty i njegova najbolja prijateljica Ruby pomažu svakome izvući se iz nevolje izrađujući nove, fantastične naprave od starih dijelova.
  • Super avioni (2015)

    image
    Vežite pojaseve, polijećemo! Super avioni vode vas u avanturu! ‘Super Wings’ animirana je serija, namijenjena predškolskoj djeci, puna akcije i avanture. Radnja...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.