poster

Kokice

Kokice

magazin | Hrvatska
Redatelj: Sanja Aničić

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

EPIZODA: 573

SADRžAJ

U 573. emisiji KOKICE doznaju kako su glumac Igor Kovač i njegov mladi kolega Roko Krasovac sinkronizirali glas naslovnom junaku dugometražnog animiranog filma FERDINAND koji je ove godine nominiran za Oscara. Kao hit-tjedna u kinima KOKICE predstavljaju pustolovnu dramu MUZEJ ČUDESA, dok na DVD-u preporučuju znanstveno-fantastičnu dramu SVEMIR IZMEĐU NAS. Direktorica festivala KinoKino - Međunarodnog filmskog festivala za djecu Selma Mehadžić najavljuje njegovo ovogodišnje 3. izdanje koje se u Zagrebu održava od 14. do 18. veljače. Emisija donosi novu nagrađenu filmsku kritiku svojih gledatelja, govori o dugometražnom animiranom filmu DUGI IZ KAMENOG DOBA oskarovca Nicka Parka u kinima te prikazuje isječak iz animiranog filma MOJA PTIČJA RUKA kojim se 2017. mlada američka filmašica Paola Delgado predstavila na desetom Four River Film Festivalu u Karlovcu.

Fotografije

KokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • À l'Affiche

    image
  • Na lepše

    image
    Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega...
  • Magazin TV

    image
  • Noé barátai (2021)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.