poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Nakon što je saslušala Aarona, Fedra mu da svoju potporu. Kaže Patriciju da je nakon smrti g. Amadora obitelj Montalvo podijeljena na dva dijela i da on mora odabrati hoće li stati uz Rodriga i Marianu ili uz nju i Aarona. Aaron kaže majci neka se ne brine za Patricija jer njemu ništa ne može nauditi. Fedra kaže da se nada da je tako jer si to nikada ne bi oprostila. Fedra kaže Aaronu da joj se čini da njegov brak s Minervom neće dugo potrajati, te da je najbolje da joj ništa ne govori o svojim poslovima. Isadora kaže Mariani da se ona i Rodrigo vole i da još jedino trebaju dijete koje bi učvrstilo njihov brak. Zamoli je i da pomogne Rodrigu u poslu kako se on ne bi poželio vratiti na imanje, kaže joj i da nije ljubomorna jer vjeruje Rodrigu. Rodrigo vidi Isadoru i Marianu skupa i to mu zasmeta. Upita Marianu što joj je rekla Isadora, a Mariana mu u lice kaže da je lažljivac.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.