poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 31

SADRžAJ

Na zabavi na kojoj su Aaron i Mariana pojavi se Pamela u ime svoga oca i razgovara s Aaronom, no ne vide da ih netko fotografira. Minerva predbaci Aaronu što je ponovno zaposlio Marianu. On je uvjerava da baš nju trebaju u uredu i da između njega i nje nema ama baš ničega. Minerva se naljuti kada u novinama vidi Aarona i Pamelu, te započne svađu. Nagurava se s njim i padne niza stube i ostane bez svijesti. Isadori smeta što se Rodrigo prisjeća Gaviote. Sofia kaže Rodrigu da je Isadora s njim jer želi osnovati obitelj, a Rodrigo joj odgovori da ne voli Isadoru i da čini velike napore da taj brak opstane, ali da jedino s Gaviotom želi imati djecu jer samo nju voli. Liječnik kaže Aaronu da je Minerva izgubila dijete.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.