SADRžAJ

Sumnjive promjene GUP-a. Zemljište na kojem je trebao biti sagrađen vrtić prodano privatniku od kojeg sada Grad Zagreb iznajmljuje prostor za vrtić.
Neoprezom u dječjoj igri, Mehmed se zapalio. Iza njega je 66 postotno oštećenje opeklinama, 20 dana kome, zatajenje bubrega i sepsa. Iako su liječnici govorili da neće preživjeti, Meho svojim vicevima nasmijava cijelo medicinsko osoblje.
Je li se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradalo dijete, a za upravljačem bila 73-godišnjakinja mogla spriječiti? Koja je dobna granica za produživanje vozačke dozvole?
Priča koja ruši predrasude! Siniša i Sindy, dvoje Roma koji su svojim radom i marljivošću glavni protagonisti predstave \'Pogledaj me\', a kruna njihova rada je Nagrada hrvatskog glumišta.

Fotografije

ProvjerenoProvjerenoProvjereno

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kronika grada Solina

    image
    Dnevna emisija koja vam donosi sve što trebate znati o gradu Solinu.
  • Aktualna Hrvatska

    image
    Informativna emisija.
  • Die Welt am Morgen

    image
    Mit "Die Welt am Morgen" startet WELT aus Europas modernstem Newsstudio in den Tag, gibt einen Überblick über die Themen, die das Geschehen bestimmen und...
  • Die Welt am Mittag

    image
    Die Welt am Mittag ...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.