Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 9.8/10
(6 glasova)

Provjereno nastavlja mijenjati društvo na bolje – hrabru i upornu ekipu emisije Provjereno Nove TV čine višestruko nagrađivana reporterka Danka Derifaj, Mato Barišić, Ema Branica, Maja Medaković i Josipa Pletikosić, a predvodi ih urednica Ivana Paradžiković. Zbog tema koje biraju, upornosti kojom ih istražuju i rezultata koje na kraju postignu, za gledatelje su postali njihovi neslužbeni borci za istinu i pravdu. Novinarski tim i u devetoj sezoni opravdat će povjerenje gledatelja redovitim istraživanjem otkrivanjem skrivenih motiva i pozadine nevjerojatnih događanja iz svih područja života.

Emitira se na kanalima:

Nova World  

Bilo je na kanalima:

NOVA TV  

Sljedeće epizode:

danas
03:20
Provjereno
sutra
23:25
Provjereno
PREPORUKE
  • Dravataj

    image
    Drávataj je jedina televizijska emisija na mađarskom jeziku u Hrvatskoj, a posljednjih godina fokusirao se na događanja u javnom i kulturnom životu Mađara u...
  • Aktualna Hrvatska

    image
    Informativna emisija.
  • Exclusiv - Weekend (2021)

    image
    "Exclusiv - Weekend" liefert dem Zuschauer auch am Wochenende brandheiße News aus der Welt der Stars und Sternchen. Die Sonntagsausgabe des Starmagazins bietet...
  • Split - sveučilišni grad

    image
    Split - sveučilišni grad je informativni talk-show koji se dotiče svih aktualnosti i problema vezanih uz akademsku populaciju.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.