SEZONA: 1

EPIZODA: 51

SADRžAJ

Nakon dramatičnog razgovora s bratom, Branka doživi još jedan šok - zapečatili su njen frizerski salon te ona ostaje bez posla.
I dok Tomo ne želi više živjeti na Editinom imanju nakon saznanja o njenoj aferi s njegovim ocem, Sonja pronalazi ključ kolibe njene bake, nadajući se da bi ondje mogla živjeti s Tomom i Mašom.
Snježana traži Vladu da vrati Eminu na posao, što on odbija. Za to vrijeme, Ranko nalazi Helenu i govori joj da će ostati bez Maše ako odmah ne dođe u Vrhovac.
Tomo je pripremio iznenađenje za Mašin rođendan, sve kako bi spriječio da se slavlje održi s Brankom i Editom. Profesor, potaknut Editinim lošim stanjem, moli Tomu da se predomisli. No, on odvodi Mašu u tematski park, gdje Maša uz Sonjinu pomoć nauči jahati ponija. Edita svejedno organizira proslavu. Po povratku iz parka, Tomo, Maša i Sonja ispred Editine vile sretnu Branku. I dok presretna Maša razdragano odlazi s Brankom i Sonjom u vilu na svoju rođendansku zabavu, Tomo ostaje vani - sam.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.