SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Nakon što je umalo izgubio život, Relu se vraća kući i otkriva da je novac ukraden Căpitanuu u njegovoj kući. Kad Teddy posjeti oca u bolnici, doznaje da je Relu u opasnosti i požuri se pronaći Magdu. Pita je da pobjegne s njim, ali otkriva nešto što sve mijenja. Nico se uspijeva riješiti Sabina uz pomoć policije. U potrazi za Reluom, Tomini momci otkriju da se cijela obitelj preselila. Kad Relu posjeti Căpitanua odlučan da ga ubije, njegova je obitelj ondje: Magda i Teddy imaju veliko iznenađenje za sve njih. Căpitanu je obaviješten da je gospodin Puiu pronađen.

Fotografije

SjeneSjeneSjeneSjeneSjeneSjeneSjene

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Amsterdam Undercover (2018)

    image
    Katja hasn't reported in for months and, against orders, German undercover cop Alex follows her to Amsterdam to find out what's going on. Complicated by the fact...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.