SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Biti samohrani roditelj posao je bez radnog vremena i bolovanja, a to najbolje zna majka Dragana koje se u teškim životnim uvjetima svakodnevno bori za svoje četvero djece. Mirjana, Karlo, Anamarija i Danijel skromna su djeca koja ne traže puno, a bolji životni prostor njihov je nedosanjani san. Njihova priča potakla je ekipu emisije Dom iz snova da posjeti ovu skromnu, ali sretnu obitelj. Što će sve moći napraviti, s kojim problemima će se sve susresti tijekom radova, tek ćemo vidjeti. No, jedno je sigurno, dom u kojem će se ova obitelj vratiti bit će definitivno jedan novi početak za ovu skladnu i skromnu obitelj - mamu Draganu i njeno četvero djece.

Fotografije

Dom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Noé barátai (2021)

    image
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Littoral

    image
  • Folklor video magazin

    image
    Emisija o folkloru BN televizije.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.