Misija je pomoći potrebitima, ljudima koji žive na rubu egzistencije i učiniti im život ljepšim, kvalitetnijim. Svi zaslužuju bolje životne uvjete, topao i opremljen dom funkcionalnim prostorijama, no mnogi nisu u mogućnosti priuštiti si ni elementarne stvari.
Serijal emisija koji pomaže ljudima otkriva snažne životne priče koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iz emisije u emisiju gledatelji imaju priliku upoznati brojne obitelji, od kojih su većina s malom djecom, koje nemaju osnovne uvjete za život i koje malim prihodima jedva pokrivaju svakodnevne troškove. Oni nisu u mogućnosti svojoj djeci osigurati kvalitetan životni prostor i uvjete za dostojanstveno odrastanje. Na rubu su siromaštva. Vlaga, loša izolacija, nedostatak podova, hladnoća, namještaj koji je star i oronuo ponekad čak i pokupljen sa smetlišta, samo su djelić onoga s čime brojne obitelji svakodnevno žive. Loši uvjeti života odražavaju se prije svega na njihovo fizičko zdravlje, a osim toga osjećaju se i potpuno zaboravljeni i ostavljeni od društva.

Bilo je na kanalima:

Nova World  Nova BH  NOVA TV  Doma TV  

PREPORUKE
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Normalan život (2008)

    image
    Kontakt emisija koja daje odgovore na mnoga pitanja i neznanje o osobama sa invaliditetom. Sva pitanja, odgovore i dileme oko različiti bolesti kako pomoći...
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
  • À l'Affiche

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.