SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Uz Mašu nestaje svaki dječji strah.
U "Mašinim strašnim pričama" simpatična Maša objašnjava kako dječji strahovi nisu stvarni, već su samo proizvod mašte. Mala Maša u ovoj zabavnoj i animiranoj seriji djecu uči kako se trebaju boriti sa svojim uobičajenim strahovima - strah od nepostojećih čudovišta, mraka ili odlaska u školu. Ne postoji dječji strah i problem za koji ova čudesna djevojčica nema rješenje.
Mala Maša omiljena je animirana zvijezda koja je crtanom serijom "Maša i medvjed" zaludjela djecu cijelog svijeta. Animirana Maša rođena je 2008. godine u Rusiji, a na ruskoj televiziji se prvi puta pojavljuje 2009. zajedno sa svojim prijateljem medvjedom. Maši i medvjedu popularnost brzo raste pa je tako crtić emitiran u više od 100 zemalja diljem svijeta.
Osim crtića "Maša i medvjed" i "Mašine strašne priče", postoji i animirana serija "Mašine bajke" u kojima je glavni lik i pripovjedač ponovno nestašna djevojčica imena Maša.

Fotografije

Mašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne pričeMašine strašne priče

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Shaping Up

    image
    Smiling and happy geometric shapes introduce themselves to the young audience, and by forming various objects they help develop babies’ proper shape-recognition.
  • Slatki dom

    image
    U bajkama ""Slatki dom"" vidimo mladunčad životinja koju djeca već dobro poznaju, i koja će se nakon otkrića svoje okolice vratiti svojoj obitelji i s radošću...
  • Sunville

    image
    Svakodnevni život stanovnika sunčanog sela - gospodin jarac, psić, obitelj rakuna, maca, prijateljsko prase.
  • Train

    image
    The conductor and his little train takes everyone to the right place.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.