SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U ovoj epizodi, kao što nam i naslov navješćuje, bavimo se iskorištavanjem soli iz zemlje tj. rudnika soli. U tu smo svrhu pohodili rudnike u Tuzli, Wieliczkoj pokraj Krakowa u Poljskoj, Hallsttatu u Austriji te govorimo o njihovu značenju ne samo za gospodarstvo nego i za kulturu i turizam. Osobito je naglašena uloga soli za razvoj halštatske kulture koja je raširena i na hrvatskom području.
U emisiji sudjeluju: prof. dr. Marina Milićević, prof. dr. Aleksandar Durman te suradnici iz Poljske i Austrije.

Scenarist:

Fotografije

Sol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobiSol života: U zemljinoj utrobi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.