poster

Večer s Joolsom Hollandom

LATER WITH JOOLS HOLLAND 44 (1992)

glazbeni, talk-show | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 44

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Joolsu se u zadnjoj epizodi 44. sezone pridružuje bend iz Kanade Arcade Fire, a svirat će pjesme s njihova uspješnog albuma s elementima disco-glazbe po imenu "Reflektor", kao najavu njihovog velikog nastupa na festivalu Glastonbury 2014.
Kraljica rockabillyja iz Dublina, Imelda May, opet nastupa kod Joolsa s pjesmom s njezina diljem svijeta hvaljenog albuma "Tribal".
U studiju je i bend iz Kendala - Wild Beasts. Oni će izvesti nekoliko pjesama s njihova hvaljenog četvrtog albuma "Present Tense".
Kantautorica s brooklynskom adresom Sharon Van Etten ponovno gostuje kod Joolsa kako bi izvela skladbu sa svoga željno očekivanog albuma "Are We There".
Ovo je i televizijski debi za Kwabsa, bivšeg studenta jazza, rođenog u Gani, a odraslog u Londonu. Svojim bogatim baritonom koji odlično leži uz spoj gospela i elektronike Kwabs kreira novi soul za 21. stoljeće.
Iz Seattlea nam dolazi glazbenik i kantautor Damien Jurado koji izdaje ploče još od sredine 90-ih, a izvest će nam pjesmu sa svoga 11. albuma "Brothers and Sisters of the Eternal Son".
Još nam nedostaje da spomenemo gosta koji je britanska glazbena ikona i legendarni gitarist -Hank Marvin. 54 godine nakon iznimnog debija pjesme "Apache" grupe The Shadows, Hank Marvin će s Joolsom razgovarati za klavirom.

Voditelj: Jools Holland

Fotografije

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.