SEZONA: 1

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Godišnje se u Hrvatskoj obavi i do osam tisuća estetskih zahvata. U operacijsku salu još uvijek najviše ulaze žene, ali ni broj muškaraca nije zanemariv. Najviše se radi na korekciji nosa, grudi, a na trećem mjestu je liposukcija. Kako bi izgledali bolje, neki čak ponosno dižu i kredite kako bi platili zahvate. Priču o uljepšavanju Hrvatica i Hrvata estetskim zahvatima donosi ovotjedno izdanje 'Zdravlja na kvadrat'.
Koliko ste puta osjetili nečiji neugodan miris? Neki jednostavno ne održavaju kvalitetno osobnu higijenu, a tri posto stanovništva u Hrvatskoj bori se s hiperhidrozom – stanjem prekomjernog znojenja. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' donosi priču o tome zašto se znojimo i kako si pomoći kada znojenje postane prejako.
Bezubom čovjeku vratiti osmijeh unutar 24 sata. Je li to moguće i je li zahvat bolan, istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.
Sunčano i toplo vrijeme jednostavno nas mami da vrijeme provodimo na svježem zraku. No opreza nikad dosta! Visoka trava, drveće i žbunje domovi su insekata koji bi nam mogli pokvariti užitak boravka u prirodi. 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o tome kako se boriti s krpeljima i komarcima.
Jedan od najčešćih strahova u populaciji je strah od visine. No fobija ima još, i to različitih. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' pitali su liječnike i psihologe kako se boriti s njima i mogu li se fobije izliječiti.
U ovotjednoj emisiji bit će riječi i o zamrzavanju hrane. 'Zdravlje na kvadrat' gledateljima otkriva koje namirnice nikako ne bi smjele završiti u ledenici, a kojima je ondje mjesto i koliko dugo.
Ovotjedni gost rubrike 'Zdravlje s poznatima' je liječnik, ali i političar Drago Prgomet. Otkrit će svoje zdravstveno stanje, ali govoriti i o ljubavi prema nogometu, pozivima u ordinaciju "preko veze", a komentirat će i mentalnu sliku hrvatskih političara.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • puzzle (2008)

    image
    Vielfältig und einmalig zugleich – das ist „puzzle“, das InterKulturMagazin. Die Sendung stellt interkulturelle Themen und Menschen vor, die die Kultur und das...
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
    Guido Maria Kretschmer kürt in seiner neuen VOX-Sendung die „Deko Queen“. Darin wird gewerkelt, geschraubt, gestrichen und dekoriert. Wie auch in der Styling-Doku...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.