SEZONA: 3

EPIZODA: 1

SADRŽAJ

Najvažnije je vrijeme u kalendaru svih vlasnika vrtnih kućica. Od stotina kandidiranih, samo su 32 ušle u uži izbor za vrtnu kućicu 2016. godine.
George Clarke i njegova ekipa ponovno će obići Ujedinjeno Kraljevstvo uzduž i poprijeko u potrazi za najinovativnijim i najkreativnijim namjenama skromne vrtne šupe, a jedan vlasnik okrunit će se titulom pobjednika.
U prvoj epizodi, George će razgledati jedinstvene i povijesne kućice, uključujući kućicu koja se okreće za 360 stupnjeva i anglosasku dugu kuću. Zatim slijede ekološke i neočekivane, a George će obići blatnjaru, kućicu na kotačima, kućicu koja se podiže s plimom, a čak i jednu koja je možda ukleta.
Najpopularnija je kategorija pubova i kućica za razonodu, a uključuje i cijeli grad s Divljeg zapada izrađen od kućica i repliku poljskog brdskog skrovišta za opijanje. Nakon što George i kolege iz žirija pogledaju kućicu od 20 funta u kategoriji štedljivih kućica u 4. nastavku, vrijeme je za proglašenje pobjednika, a jedan sretan vlasnik vrtne kućice pobjedonosno će slaviti.
U petoj i posljednjoj epizodi serijala, George će se prisjetiti najboljih kandidata u Najboljim vrtnim kućicama - od divovskog zelenog čajnika do kućice građene od vinskih boca.
---
Prve dvije kategorije uključuju kućicu koja se okreće za 360 stupnjeva i anglosasku dugu kuću.
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Najbolje vrtne kućiceNajbolje vrtne kućiceNajbolje vrtne kućiceNajbolje vrtne kućiceNajbolje vrtne kućiceNajbolje vrtne kućiceNajbolje vrtne kućiceNajbolje vrtne kućiceNajbolje vrtne kućice
PREPORUKE
 • Istrage zrakoplovnih nesreća (2003)

  Danas
  image
  Zrakoplovi se smatraju jednim od najsigurnijih vrsta prijevoza. Nesreće su rijetke, no ljudska pogreška i mehanički kvarovi obilježili su avijatičku povijest...
 • Pecanje čudovišta (2009)

  Danas
  image
  Biolog Zeb Hogan traži najveće ribe u svijetu. Putujte svijetom, ulovite neke od najvećih, najčudnijih i najokrutnijih podvodnih bića svijeta. Od Australije...
 • A kako to oni rade? (2006)

  Danas
  image
  Zanimljiva serija o inženjeringu, znanstvenim čudima i ljudima koji imaju sposobnost rješavanja problema. Nakon gledanja ove serije obične predmete počet ćete...
 • Drevni izvanzemaljci (2009)

  Danas
  image
  Dokumentarna serija koja uz pomoć povijesnih tekstova i arheoloških nalaza, pokušava dokazati tvrdnju da su vanzemaljci sudjelovali u razvitku drevnih civilizacija.
TOP LISTE

Prijavi se