poster

Noćni glazbeni program: Klape u Areni, 2. dio (Pula, 07.09.2007.)

Noćni glazbeni program (2007)

glazbeni | Hrvatska
Redatelj: Ivan Miladinov

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Prikazujemo snimku drugog dijela koncerta održanog 7. rujna 2007. u pulskoj Areni, pod umjetničkim vodstvom i prema odabiru Ljube Stipišića Delmate.
Na koncertu su nastupile klape: Subrenum iz Dubrovnika, Kumpanji iz Blata na Korčuli, Jelsa s Hvara, Iskon iz Splita, klapa Hrvatske ratne mornarice Sv. Juraj iz Splita, Šufit iz Splita, Vokalisti Salone iz Solina, Cambi iz Kaštel Kambelovca, Tragos iz Trogira, Rabljanke s Raba, Crikvenica iz Crikvenice, Cesarice iz Zagreba, Luka iz Rijeke, Motovun iz Motovuna i Teranke iz Pule.
Čut ćemo najpoznatije nove klapske pjesme i obrade popularnih skladbi kao što su: Da te mogu pismom zvati, Tu je moj dom, Zvona moga grada, Naše malo misto, Svoju zvizdu slidin, Croatio, iz duše te ljubim, Zeleni škoju, draga dušo, Bodulska balada, Judi, zviri i beštimje, Vilo moja, Nevera, Kora kruha u vinu, Blago onom tko te ima i dr.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glazba

    image
    Glazbeni program.
  • Reload! Club Classics

    image
    We're going big on dancefloor smashes from across our favourite decades - that's massive tunes from the 90s, 00s and 10s!
  • EX YU, Pop-rock

    image
    EX YU Pop-rock je uzbudljiva TV emisija na BN muzičkom kanalu koja slavi najveće pop i rock hitove bivše Jugoslavije. Ova emisija pruža nezaboravne nastupe koji...
  • Koncert za dobro jutro

    image
    Muzički program RTS-a.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.