poster

Maklowicz na proputovanju: Irska - Dublin

COOKING TRIPS BY ROBERT MAKLOWICZ/PODROZE KULINARNE ROBERTA MAKLOWICZA (2011)


Ocjena korisnika: 3/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 17

SADRžAJ

Putovanje počinjemo u najstarijoj i najpoznatijoj pivovari u Dublinu, instituciji koja ima velik značaj za grad, kao i za čitavu zemlju. Sljedeća postaja je moderna, umjetnička četvrt Temple Bar u kojoj zalazimo u klasične pubove i posjećujemo tržnicu, odabrane lokacije romana Uliks Jamesa Joycea uz, naravno, kulinarske lokacije koje svake godine ugošćuju tisuće ljubitelja tog pisca na festivalu Bloomsday.
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Maklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - DublinMaklowicz na proputovanju: Irska - Dublin

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.