EPIZODA: 8

SADRžAJ

Hrvatski košarkaški reprezentativac Krunoslav Simon profesionalni je košarkaš koji je karijeru započeo u KK Maksimiru, a kasnije prelazi u KK Zrinjevac te potom u redove KK Zagreba. U međuvremenu preuzima kapetansku traku, a 2008. osvaja svoj prvi trofej Kup Krešimira Ćosića.
Bio je član hrvatske B reprezentacije koja je na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. godine osvojila zlatnu medalju. Zadnjih nekoliko godina redoviti je reprezentativac, a sudjelovao je i na europskom prvenstvu u košarci u Sloveniji kada je Hrvatska osvojila 4. mjesto.
Nakon što je s Hrvatskom na kvalifikacijskom turniru u Torinu izborio nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, 31-godišnji košarkaš odlučio je još dvije godine ostati u milanskom klubu EA7 Emporio Armani.
Da bi nas upoznala s Krunoslavom Simonom, jednim od najboljih hrvatskih košarkaša, Željka Ogresta otputovala je u Milano gdje živi i igra košarku rođeni Zagrepčanin. Na kojim mjestima su bili, kako su se proveli i o čemu su razgovarali poznati sportaš i voditeljica, saznat ćemo u osmoj epizodi.

Fotografije

Dva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav Simon

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Roundtable (2017)

    image
    A discussion programme with an edge. Broadcast out of London and presented by David Foster, it's about bringing people to the table, listening to every opinion,...
  • Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

    image
    U emisiji pod nazivom Romano Bolković - 1 na 1 poznatomu će novinaru gosti biti ugledni hrvatski političari. U jednostavnoj formi intervjua, po kojima je Romano...
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Pomeriggio Cinque (2008)

    image
    Various current topics are dealt with by the host and guests.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.