SEZONA: 1

EPIZODA: 49

SADRžAJ

Zabava počinje. Nicolás zahvaljuje i čestita svojoj ženi na organizaciji.
Stigli su Ayutunde i Abdul. Isabel je veoma sretna. Adeli se ne sviđa što su pozvali gataru. Isabel je prva kojoj će Ayutunde gatati. Gatara kaže Isabel da će prestati biti djevojčica onog dana kad vidi očevo pravo lice.
Trinidad i Remedios vode ljubav.
Nicolás i Adela hvataju Abdula u krađi. Predaju ga Márquezu da se on njime pozabavi. Victoria ih moli da ga puste kako ne bi upropastili proslavu. Victoria razgovara s Ayutunde. Kroz razgovor i zahvaljujući ogrlici, Victoria uviđa da je Ayutunde njezina majka. Victoria povjeri Remedios da je gatara njezina majka.
Počinje rođendanski vatromet. Tomás, Miguel i Siervo pripremaju eksploziju kojom će raznijeti stijenu. Isprva se čini kako je pothvat u tunelu nemoguć.
Victoria šalje Milagros k Tomásu, Miguelu i Siervu da sazna što ima novo.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Megapolis: Otkrivanje drevnog svijeta (2019)

    image
    Atena, Aleksandrija, Tikal i Rim: ti su legendarni gradovi neka od najpoznatijih svjetskih arheoloških nalazišta, no još uvijek nisu otkrili sve svoje tajne....
  • Trajnaninenaj

    image
    Cijela je emisija posvećena Žminju - od obilaska povijesnih znamenitosti o kojima nam govori Karla Čerljenko Bulić do promocije dvije veoma značajne knjige koje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.