SEZONA: 1

EPIZODA: 50

SADRžAJ

Victoria na sve načine nastoji potaknuti Ayutunde da se sjeti da je Lorenza. Ayutunde kaže da poznaje jedino svojeg muža Abdula. Victoria želi da se sjeti kako je ona njezino dijete koje je spasila iz požara u domu svojih prijašnjih gospodara. Kaže joj da je ona Victoria Quintero.
Nicolás ubija Candelu. Isabel sve to vidi. Plače, shrvana i razočarana. Bježi iz kuće.
Julián otkriva tunel koji su robovi iskopali. Siervo ga mlati sve dok Julián ne izgubi svijest. Milagros ga psuje, no Siervo se brani tvrdeći da im je Julián mogao upropastiti plan. Julián predbacuje Milagros da ga je iskoristila, a ona to niječe.
Julián obećava Milagros, Miguelu i Tomásu da nikomu neće reći za tunel. Milagros odlazi Juliánu u sobu da mu objasni što se dogodilo. On odbija razgovarati s njom. Ona mu kaže da nosi njegovo dijete. Julián pobjesni.
Victoria uspijeva s Gabrielom izbaciti Abdula iz gostionice. Márquez ga na kraju ipak uhiti za krađu.
Victoria kaže Tomásu da je Lorenza živa. Jako je uzbuđen.
Ayutunde odlazi u zatvor oprostiti se od Abdula. Predbacuje mu što joj je lagao sve te godine.
Nicolás donosi mrtvo Candelino tijelo. Pokazuje ga ostalim robovima uz objašnjenje da je pokušala pobjeći pa je stoga morala platiti životom. Isabel to vidi i sjeti se Ayutundeinih riječi kako će prestati biti djevojčica kad ugleda pravo lice svojeg oca.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.