poster

Večer s Joolsom Hollandom

Later... With Jools Holland (1992)

glazbeni, talk-show | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 44

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Jools ugošćuje svjetski poznatu britansku grupu Coldplay koja se k Joolsu vraća kako bi prvi put izvela pjesme s dugoočekivanog šestog albuma "Ghost Stories". Američki rockerski duo - Dan Auerbach i Patrick Carney, tj. grupa Black Keys, također se vraća k Joolsu i izvest će nam nekoliko pjesama s njihovog osmog albuma "Turn Blue".
Američka grupa Sharon Jones & the Dap-Kings, koja izvodi soul i funk, također će nastupiti.
Svoj će solodebi, nakon sudjelovanja u mnogim drugim grupama, imati i izvođač iz zapadnog Londona, Damon Albarn. Izvest će nam neke skladbe sa svog albuma "Everyday Robots".
Među gostima izvođačima je i pjevačica Aziza Brahim, rođena 1976. u izbjegličkom logoru u zapadnoj Sahari, kamo se njezina majka smjestila potkraj 1975. u bijegu od marokanske okupacije Zapadne Sahare. U dobi od 11 godina dobila je stipendiju za školovanje na Kubi, poput mnogih tadašnjih saharskih učenika. Željela je studirati glazbu, no odbili su joj molbu. Napustila je školu i vratila se u izbjeglički logor 1995. te je razvijala svoju glazbenu karijeru. Izvest će nam skladbe sa svog albuma "Soutak".
Tu je još i kantautor i pijanist iz sjevernog Londona Tom Hickox koji će nam svirati pjesme sa svog debi-albuma "War, Peace and Diplomacy".

Fotografije

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.