SEZONA: 1

EPIZODA: 47

SADRžAJ

Nicolás kaže Adeli i Victoriji da je Bumbi dobio od Adele, njome je namirila dug. Victoria kaže kako je mislila da je Bumbi slobodna.
Adela se odmah izjasni kako ne želi Bumbi za sebe, želi Milagros. Nicolás prihvati njezinu želju. Mora vidjeti što će s Bumbi.
Ana nailazi na odbijanje u okolini i ckrvi. Druge je žene kritiziraju, a na misi ju je otac Octavio pitao je li sigurna da smije primiti prvu pričest. Granados se pojavljuje pred njom kako bi je na silu odvukao kući, no Paca se ispriječi i brani Anu.
Bumbi je Victoriji povjerila kako je se Nicolás domogao: priprijetio je Eugeniji da će je ubiti.
Nicolás kaže Miguelu kako zna da je sudjelovao u pobuni na Granadosovoj hacijendi te kako mu neće dopustiti da učini isto na njegovoj.
Abad Rangel posjećuje Nicolása na hacijendi kako bi mu rekao da on nije dobrotvorna ustanova. Predbacuje mu da je od njega dobio samo jednu uplatu za to što drži Moralesa zatvorenog u umobolnici.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Mrkomir l (2021)

    image
    Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem i Aldom Tardozzijem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.