SEZONA: 1

EPIZODA: 46

SADRžAJ

Trinidad kaže Miguelu i Tomásu kako bi mu bilo sasvim svejedno da neki crnac umre. Miguel ga grdi, tvrdeći da ljudski život nije bezvrijedan. Trinidad mu predbacuje kako su mogli izbjeći ucjenu i pljačku da se on nije spetljao s markizom.
Otac Octavio na misi zabranjuje župljanima da odlaze afričkoj gatari. Unatoč tomu, mnoge je se žene spremaju posjetiti.
Nicolás se sjetio što mu je Isabel rekla u vezi s pljačkom. Rekla mu je da je razbojnicima zapovijedala žena. Isabel pita oca može li na proslavi svog rođendana imati gataru. I može li se Miguel brinuti za nju kad Nicolása nema.
Victoria je zamišljena. Priziva u mislima majku, želi da sve ispadne kako treba. Ayutunde se budi i izgovara riječ Orujimi.
Victoria, zajedno s Milagros i Remedios, stiže u gostionicu kako bi dogovorila pojedinosti vezane uz Isabelin rođendan. Victoria kaže Manueli kako bi htjela unajmiti glazbenike i Ayutunde.
Nicolás pred Márquezom ispunjava prijavu o krađi pošiljke kakaa. Márquez kaže kako će provesti istragu.
Nicolás dolazi Eugeniji. Optužuje je za pljačku i prijeti da će ubiti Bumbi.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.