EPIZODA: 29

SADRŽAJ

Na početku ovotjedne emisije Bez kočnica ekipa emisije odlazi se družiti s opasnim dečkima na opasnim motorima. Naime, prije tjedan dana centar Zagreba bio je u znaku Harley Davidsona, pa gledatelji imaju priliku pogledati što je sve ondje bilo vrijedno vidjeti.
U rubrici 'Extreme' gledatelji mogu saznati kako izgleda i što sve može jedan hibrid automobila, motocikla, helikoptera i zrakoplova. Luđe od toga ne može!
Svi uzdišu za kabrioletima, no je li to opravdano? Po zimi je u njima prehladno, ljeti je prevruće, na proljeće i jesen smeta kiša. Zbog svega toga, ekipa emisije Bez kočnica odlučila je provjeriti zašto ljudi uopće vole kabriolete.
Dok je automobil u autoservisu mnogi su u grču zbog straha od prevelikih troškova. Vozači Opela koji idu u ovlaštene servise tih problema nemaju. Koliko bi ih sve moglo stajati saznaju već 12 minuta nakon dolaska u servis. Više donosi ovotjedno izdanje Bez kočnica.
Novinar emisije Bez kočnica provjerio je kako je to voziti otkačeni bagi. Gledatelji mogu saznati zašto bi to iskustvo želio što prije ponoviti.
Dio ovotjedne emisije rezerviran je za jednog Skandinavca. Dakako, radi se o Volvu i njihovom najsvježijom zvijezdom, impresivnim V70 Cross Country.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Nepraktični šaljivci (2011)

  ponedjeljak
  image
  Hidden camera practical joke show that follows the comedy troupe The Tenderloins. The guys pretend to be crazy White Castle cashiers, Times Square tour guides,...
 • Agatha Raisin (2016)

  ponedjeljak
  image
  Agatha Raisin brutalno je iskrena, ali emocionalno osjetljiva stručnjakinja za PR koja se odrekne karijere u Londonu i završi u mirnom selu Carsleyju nadajući se...
 • Ljubav na hitnoj (2015)

  ponedjeljak
  image
  A young doctor named Nisan moves to Istanbul, but she doesn't know that the doctor she is gonna be working with is living in the same building as her. As the...
 • Binny i duh (2013)

  ponedjeljak
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
TOP LISTE

Prijavi se