EPIZODA: 29

SADRŽAJ

Na početku ovotjedne emisije Bez kočnica ekipa emisije odlazi se družiti s opasnim dečkima na opasnim motorima. Naime, prije tjedan dana centar Zagreba bio je u znaku Harley Davidsona, pa gledatelji imaju priliku pogledati što je sve ondje bilo vrijedno vidjeti.
U rubrici 'Extreme' gledatelji mogu saznati kako izgleda i što sve može jedan hibrid automobila, motocikla, helikoptera i zrakoplova. Luđe od toga ne može!
Svi uzdišu za kabrioletima, no je li to opravdano? Po zimi je u njima prehladno, ljeti je prevruće, na proljeće i jesen smeta kiša. Zbog svega toga, ekipa emisije Bez kočnica odlučila je provjeriti zašto ljudi uopće vole kabriolete.
Dok je automobil u autoservisu mnogi su u grču zbog straha od prevelikih troškova. Vozači Opela koji idu u ovlaštene servise tih problema nemaju. Koliko bi ih sve moglo stajati saznaju već 12 minuta nakon dolaska u servis. Više donosi ovotjedno izdanje Bez kočnica.
Novinar emisije Bez kočnica provjerio je kako je to voziti otkačeni bagi. Gledatelji mogu saznati zašto bi to iskustvo želio što prije ponoviti.
Dio ovotjedne emisije rezerviran je za jednog Skandinavca. Dakako, radi se o Volvu i njihovom najsvježijom zvijezdom, impresivnim V70 Cross Country.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Istine i laži (2017)

  Danas
  image
  Potraga za istinom i iskrenošću, i život u lažima glavne su teme serije "Istine i laži" koja će obeležiti jesenju sezonu na Prvoj televiziji. Najnoviji projekat...
 • Face (2011)

  Danas
  image
  Serija 'Face', ili u originalu 'Suits', počela se emitirati 2011. godine. Vrlo brzo je stekla status nezaobilazne večernje zabave u američkim kućanstvima, a njena...
 • Obitelj Goldberg (2013)

  Danas
  image
  Prije blogova o roditeljstvu, trofeja za sudjelovanje i alergija na kikiriki postojala su jednostavnija vremena zvana 80-e. Za 11-godišnjeg Adama (Sean Giambrone)...
 • Jesam te! (2003)

  Danas
  image
  U emisiji Punk'd slavne osobe ne samo da dobiju poseban tretman već i dobiju i više nego što su očekivali u ovoj smiješnoj emisiji skrivene kamere koju je...
TOP LISTE

Prijavi se