EPIZODA: 30

SADRžAJ

Mnogi misle da automobil ne može potrošiti onoliko malo koliko tvrde proizvođači. Međutim, to nije istina – samo je potrebno znati pravilno voziti. Pravi dokaz za to je prvi gost ovotjedne emisije Bez kočnica, Guinnessov rekorder u potrošnji goriva koji će gledateljima otkriti kako i oni mogu uštedjeti.
Mnogima je prvi razlog za kupnju novog automobila tvorničko jamstvo. Ekipa emisije Bez kočnica na primjeru Opela provjerila je što sve ono pokriva, a otkriva i kako uštedjeti na servisima za starije aute.
Oni ne vole kada im auto vozi ravno. Njihov stil vožnje je, blago rečeno, uvrnut, odnosno malo zakošen. Najbolji hrvatski drifteri okupili su se na finalu sezone u Zagrebu!
Imate li sedam milijuna kuna i ne znate kako ih potrošiti? U tom slučaju, današnja rubrika 'Extreme' doći će kao naručena. Za današnjeg gosta emisije Bez kočnica možemo reći samo sve najbolje.
Ima li izgleda da u idućih desetak godina ugledamo hrvatskog vozača u Formuli 1? Izgledi su vrlo mali, ali ako to netko zaista može onda je to ovotjedni gost emisije Bez kočnica. Gledatelji imaju priliku upoznati najboljeg hrvatskog vozača automobilskih utrka.
Sviđaju vam se električni auti, no ne razmišljate o njima zbog premalog kapaciteta baterije i pripadajućeg dosega? Stvari se i tu vrlo brzo mijenjaju, u što gledatelji imaju priliku uvjeriti se na primjeru novog BMW-a.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Grand magazin

    image
    Emisija kolažnog tipa u kojoj se obrađuju različite društvene, estradne, sportske teme. Emituje se uživo iz Grandovog studija na Košutnjaku I svakog radnog dana...
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.