EPIZODA: 11

SADRžAJ

Koliko je truda potrebno kako bi se dizajnirao jedan automobil i tko su ljudi koji stoje iza elegantnih i profinjenih oblika? Ekipa iz Bez kočnica za svoje je gledatelje potegnula sve do Njemačke gdje se družila s dizajnerima koji su im otkrili male tajne svojeg zanimljivog posla.
Oni su brzi i žestoki, a obožavaju kada im gume škripe, a automobil se zanosi. Drift je sve popularnija sportska disciplina, pa su kamere Bez kočnica posjetile natjecanje driftera kako bi pokazale što u ovom automobilskom sportu privlači natjecatelje i gledatelje.
U ovotjednom izdanju rubrike 'Extreme' gostuje najskuplji i najbrži cestovni Porsche u povijesti. Po čemu je on najbolji i najekstremniji na svijetu, gledatelji mogu saznati u emisiji Bez kočnica.
Motociklisti su najugroženiji, ali i često i vrlo neodgovorni sudionici u prometu. Bez kočnica donosi nekoliko savjeta o tome što sve valja učiniti i što izbjegavati kako biste se na svoja dva kotača vozili što sigurnije.
U ovotjednome testu, „gost“ je jedan od najudobnijih automobila na svijetu. Zbog svojeg jedinstvenog ovjesa on jednostavno guta neravnine, a na duljim putovanjima oduševljava i njegov snažni dizelski motor sa 180 konja - Citroen C5.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • À l'Affiche

    image
  • Kod nas doma (2017)

    image
    U novoj mozaičnoj emisiji Kod nas doma uživo od ponedjeljka do petka na Prvom programu HTV-a u svijet popularne kulture, glazbe, gastronomije, mode, hobija,...
  • Arhiv B

    image
  • Noé barátai (2021)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.