EPIZODA: 12

SADRžAJ

Europa je poludjela za SUV-ima. Njihova prodaja cvjeta, a ponuda još uvijek nije dovoljna da bi zadovoljila potražnju. Stoga se svi proizvođači trude predstaviti neki novi SUV. Peugeot će, primjerice, u idućih 12 mjeseci diljem svijeta predstaviti pet novih SUV-a, a Bez kočnica će u novome izdanju predstaviti jedan od njih.
U rubrici 'Extreme', u kojoj Bez kočnica gledateljima svakoga tjedna predstavlja ekstremne zanimljivosti iz svijeta, gledatelji će imati priliku upoznati se s najmanjim serijskim automobilom na svijetu.
Povod je jedan od najekskluzivnijih brodova ove godine, a mnogi se iznenade kada saznaju da iza njega stoji jedan od najpoznatijih proizvođača automobila na svijetu! Gledatelji se u ovotjednoj epizodi Bez kočnica imaju priliku upoznati s morskom srebrnom strijelom.
Idući vikend Zagrebom će zavladati brzi i žestoki. U našem glavnom gradu, po prvi puta će se održati spektakularna utrka ubrzanja. Što nas sve očekuje na zagrebačkom street raceu, gledatelji mogu saznati u prilogu ekipe iz Bez kočnica.
U ovotjednome testu, Bez kočnica će se baviti originalnim i osebujnim automobilom kojega vozači ili vole ili mrze. Radi se o automobilu Citroen C4 Cactus!

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.