poster

Večer s Joolsom Hollandom (41)

LATER WITH JOOLS HOLLAND 41 (1992)

glazbeni, talk-show | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 45

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Irska pjevačica Sinéad O'Connor izvodi pjesme s albuma How About I Be Me (And You Be You)?, a rockeri iz Kilmarnocka Biffy Clyro debitiraju s pjesmama s albuma Opposites. Australski psihodelični bend Tame Impala svira pjesme s albuma Lonerism, a škotski trio Lau koji izvodi komorni folk predstavlja album Race the Loser. Najstariji sin Muddyja Watersa, Mud Morganfield, svira pjesme s debi-albuma Son of a Seventh Son, a multiinstrumentalist Courtney Pine ponovno je u Joolsovoj emisiji s pjesmama s albuma House of Legends, koji slavi njegove karipske korijene - mješavinom stilova od merengue do ska i calypsa.

Fotografije

Večer s Joolsom Hollandom (41)Večer s Joolsom Hollandom (41)Večer s Joolsom Hollandom (41)Večer s Joolsom Hollandom (41)Večer s Joolsom Hollandom (41)Večer s Joolsom Hollandom (41)Večer s Joolsom Hollandom (41)Večer s Joolsom Hollandom (41)

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.