SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - 46 Long

SADRžAJ

Giacomo „Jackie Aprile, aktualni šef obitelji, smrtno je bolestan - a Tony se sa stricem Juniorom sprema ući u borbu za vlast koju zapravo ne želi. Nakon puno muke, Tony napokon nagovori Liviju da se odseli u umirovljeničku zajednicu. Kada učitelju Anthonyja Jr.-a ukradu automobil, Tony šalje svoje poručnike Big Pussyja i Paulieja Walnutsa da srede lopove i vrate auto. Nakon što Christopher i njegov suradnik Brendan pristanu platiti stricu Junioru danak od 15 tisuća jer su slučajno ukrali kamion pun DVD-a pod Juniorovom zaštitom, ne pretjerano bistri Brendan ponovno napadne istu transportnu tvrtku - a ovaj put to završi nezgodom i s nekoliko prekrasnih talijanskih odijela.

Fotografije

Obitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj SopranoObitelj Soprano

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
  • El Čapo (2017)

    image
    Kriminalistička serija prati buran život meksičkog narkobosa Joaquína Guzmana od 80-ih kada je radio za kartel Guadalajara pa sve do konačnog pada 2016. godine.
  • SOKO München (1978)

    image
    The cases of a major crimes unit of the Munich police.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.