SEZONA: 2

EPIZODA: 59

SADRžAJ

Gondža dolazi na imanje kako bi sve usmeno pozvala na svoje vjenčanje. Alije biva šokirana kada shvati za koga će se Gondža udati. Arzu se smiruje nakon što saznaje da Serdar nije Kenanu rekao istinu, ali joj ovaj poručuje da će se pokajati zato što ga nije ubila. Kenan dolazi i nudi jedan prijedlog Melahat, nakon što ona govori da je izgubila sav novac zbog Feride. Uprkos svim preprekama, Selim uspijeva pripremiti iznenađenje za Zejnep.

Fotografije

ElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElif

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.