Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Franjevački samostan u Makarskoj od svog je osnutka imao važnu ulogu u životu grada i njegovih stanovnika. Stoga, monumentalni samostanski sklop doista zaslužuje da ga se bolje upozna, a ponajbolji vodič svakako je njegov gvardijan fra Ante Čovo. Osim stare i nove crkve vidjet ćemo i druge dijelove samostana gdje nas čeka susret s njegovom prošlosti i dragocjenostima koje su fratri stoljećima sakupljali i čuvali - pinakoteka, riznica i malakološki muzej.

Scenarist:

Fotografije

Kulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u MakarskojKulturna baština: Franjevački samostan u Makarskoj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
  • Suisse en scène

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.