SEZONA: 45

EPIZODA: 7

SADRžAJ

S Joolsom je ovaj tjedan u studiju legendarni engleski rock pjevač Robert Plant sa svojim bendom Sensational Space Shifters.
Iz Berkeleya u Kaliforniji dolaze Counting Crows. To je njihov povratak u emisiju nakon što su nastupili 1997., a svirat će pjesme s albuma Somewhere under Wonderland.
Iz New Englanda stiže tUnE-yArDs, što je pseudonim glazbenice Merrill Garbus iz Oaklanda, čiji su koncerti šarolika raskoš kostima, plesa, žestokih perkusija i snažnih ritmova, a izvest će nekoliko pjesama s trećeg albuma Nikki Nack.
Dva izvođača kojima je ovo prvi nastup na televiziji su Gedeon Luke and the People, a iz Londona dolazi hvaljeni trio electro-popa Years & Years.
Vidjet ćemo i nastup Stormzyja iz južnog Londona.

Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.