poster

Roditelji i djeca: It Has to Be Now

Parenthood (2013)

komedija, drama | SAD

Ocjena: 8.2/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 1 - It Has to Be Now

SADRžAJ

Doživljaje velike, živopisne i nesavršene obitelj Braverman nastavljamo pratiti i u petoj sezoni "Roditelja i djece", cijenjene jednosatne američke serije nadahnute filmskim hitom "Roditelji".
Sarah Braverman (Lauren Graham, "Gilmoreice") samohrana je majka dvoje tinejdžera - bistre i buntovne Amber (Mae Whitman, "Scott Pilgrim protiv svijeta"), koja živi sama, i mrzovoljnog i osjećajnog Drewa (Miles Heizer, "Hitna služba") koji ove godine počinje studirati na Berkeleyju.
Sarah i Drew žive sa Sarinim bučnim, tvrdoglavim ocem Zeekom (Craig T. Nelson, "Obiteljski kamen", "Trener") i majkom Camille koja drži četiri kuta kuće (Bonnie Bedelia, "Živjeti san"), koji stalno moraju rješavati probleme i u svome braku.
Sarina sestra i sušta suprotnost, Julia (Erika Christensen, "Traffic"), pokušava se naviknuti na život majke i kućanice nakon što je ostavila karijeru moćne odvjetnice, a njezin muž Joel (Sam Jaeger, "Eli Stone") preuzima novu ulogu hranitelja obitelji. Pritisak kompliciraju trzavice između njihove kćeri Sydney (Savannah Paige Rae) i nedavno posvojenog sina Victora (Xolo Mariduena).
Crosby (Dax Shepard, "Rent-a-mama"), Sarin mlađi brat, kojemu se nekad bilo teško vezati, sad je u braku sa starom ljubavi Jasmine (Joy Bryant, "Antwone Fisher"). Zajedno odgajaju sina, malog Jabbara (Tyree Brown) i očekuju drugo dijete.
Adam (Peter Krause, "Dva metra pod zemljom"), najstariji brat Braverman mora se odreći sna o "normalnoj" obitelji dok se on i njegova tiha, ali snažna i čvrsta žena Kristina (Monica Potter, "Vjeruj mi"), predanija nego ikad nakon što je pobijedila rak dojke, nastavljaju natezati s ekscentričnim sinom Maxom (Max Burkholder, "Braća i sestre"), koji ima Aspergerov sindrom i odgajati malo dijete. Najstarija je kći daleko od kuće jer studira na drugom kraju zemlje.
Iako svatko od braće i sestara ima svoje životne probleme i svakodnevne izazove, ipak uspijevaju pomagati jedni drugima u kriznim trenucima.
---

1. epizoda:

Bezimeno Jasmineino i Crosbyjevo novorođenče izaziva pomutnju u njihovoj kući i služi kao magnet za obitelj Braverman. Dok si Adam i Kristina sređuju život nakon borbe s rakom, Kristina se odlučuje upustiti u novu bitku, a Joel i Julia hvataju se u koštac s osobnim i profesionalnim izazovima. Sarah ne zna da se Hank vratio u grad, a Amber dočekuje svog dečka vojnika.

Fotografije

Roditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djeca

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • To je život (2000)

    image
    Lydia DeLucca je mlada konobarica iz New Jerseya koja želi više od života. Ubrzo raskida zaruke sa svojim zaručnikom i odlazi studirati...
  • Istine i laži (2017)

    image
    Sve počinje od jedne maturske večeri. To veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima...
  • Ispovijest jedne prljavice (2016)

    image
    Fleabag je priča o gradskoj djevojci koja se bori s raznim tragedijama u svom životu, no kroz njih prolazi uz pomoć nevjerojatnog i urnebesnog humora. Ipak,...
  • Najbolje godine (2009)

    image
    Modernu gradsku curu Lorenu na selo će dovesti igra vrlo neobičnih i sudbonosnih okolnosti. Na početku puta koji će kroz nekoliko tjedana njen život učiniti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.