Ocjena korisnika: 7/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Tom Kerridge, kuhar ovjenčan Michelinovim zvjezdicama, pokazuje nam kako pripremiti najbolje moguće verzije hrane koju svi volimo. Stoga će svakodnevna jela poput lazanja, pečene janjetine ili pak deserta od riže pretvoriti u prave delicije kakve nikad prije niste kušali.
Bit će tu mnoga poznata omiljena jela, poput britanske pite od šunke i gljiva, piletine na kijevski način, hamburgera, juhe od rajčice, pite od sirupa ili pak preokrenutog kolača od ananasa, ali Tom svakom od njih daje svoj pečat.
Tom će u svakoj epizodi pripremiti pet jela od kojih će nam poteći slina u ustima, uključujući glavna jela, priloge i deserte: od pečenja do salata, klasičnih kolača i raznoraznih pita. Emisija će obilovati jelima koja ćete s užitkom uvijek iznova posluživati.
---
Tom poslužuje neka sjajna popularna jela, kao stvorena za to da ih podijelite s prijateljima na tulumu. No na ovom jelovniku nema kanapea. Tom za svoje goste voli pripremati pravu, konkretnu hranu puna okusa koja se može jesti rukama. Za početak tako obične punjene kore krumpira pretvara u izvrsne hrskave zalogaje nadjevene kremastim rokforom i slanom pancetom.
Posjećuje i tržnicu u Brixtonu te otkriva prostor gdje se polako pripremljena hrana s roštilja prodaje da se sve praši. Tom voli ovu vrstu hrane te nam, pod dojmom toga posjeta, pokazuje kako da sami pripremimo goveđa prsa koja će nam se topiti u ustima. A njegova salata od kupusa nešto je pikantnija zbog neobična povrća i umaka od žešće majoneze s češnjakom, što je savršen prilog uz goveđa prsa.
Da nije postao kuhar, Tom bi bio ribar, o čemu je uvijek sanjao, a u ovoj mu se epizodi ta želja ispunjava - odlazi loviti skuše uz obalu Cornwalla. Ova je riba sjajna alternativa hamburgeru i kobasicama kad pečete roštilj za društvo, a Tom priprema fantastičan recept prepun okusa mora na koji će ribari prionuti s užitkom.
Svakoj zabavi treba nešto slatko, a Tomova čokoladna pita je fantastična. Zadovoljit će sve vaše potrebe, a najbolje je to što se uistinu jednostavno priprema.

Fotografije

Najbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma KerridgeaNajbolja jela Toma Kerridgea

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Neimenovani projekt obitelji Irwin (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
  • Najsmrtonosnije životinje svijeta (2010)

    image
    Ova nova serija prati najnapetije trenutke životinjskog lova kroz epizode pune akcije. Vidjet ćete kako grabežljivci povećavaju prednost loveći u grupama i zašto...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.