SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

HTV prikazuje drugu sezonu uzbudljive američke serije Motel Bates, koja govori o događajima koji prethode radnji filma Psiho i gledateljima otkriva kako se psiha Normana Batesa razvijala u njegovoj tinejdžerskoj dobi.
Fanovi će doznati sve o mračnoj i izopačenoj pozadini te priče i saznati koliko je dubok i zamršen njegov odnos s majkom Normom. U seriji glume Vera Farmiga (Up in the Air, The Departed), Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory, Finding Neverland), Max Thieriot (Kit Kittredge: An American Girl), Olivia Cooke (Blackout) i Nicola Peltz (The Last Airbender).
Poslije tragične smrti muža Norma Bates kupi motel na rubu idiličnog obalnog gradića White Pine Bay, u potrazi za novim početkom. Norma i Norman otkrivaju da grad nije baš onakav kakvim se čini i njegovi stanovnici neće im tako lako odati svoje tajne. Ali Batesi više neće dopustiti da ih itko maltretira i učinit će sve da prežive - i da zaštite vlastite tajne.
---

1. epizoda:

Norman je opsjednut smrću gđice Watson. Motel je ugrožen kad Norma primi neočekivanu vijest o izgradnji zaobilaznice. Bradley u potrazi za očevim ubojicom odlazi u opasne ekstreme.

Fotografije

Motel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel BatesMotel Bates

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lovci na natprirodno (2005)

    image
    Na dan Svih svetih 1983. godine, kada je Sam Winchester bio dojenče, a stariji mu brat Dean imao četiri godine, njihova je majka Mary brutalno umorena. Njihov...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Vampirski dnevnici (2009)

    image
    Četiri mjeseca nakon tragične prometne nesreće u kojoj su poginuli njihovi roditelji 17-ogodišnja Elena i njezin 15-ogodišnji brat Jeremy još se suočavaju s novom...
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.