Radnja serije Motel Bates govori o događajima koji prethode radnji filma Psiho, koji je definirao taj žanr, i prikazuje kako se psiha Normana Batesa razvijala u njegovoj tinejdžerskoj dobi. Fanovi će doznati sve o mračnoj i izopačenoj pozadini te priče i iz prve ruke saznati koliko je dubok i zamršen njegov odnos s majkom Normom te kako je ona pridonijela nastanku najpoznatijeg serijskog ubojice na svijetu.

Bilo je na kanalima:

ORF1  RAI 2  HTV2  HTV1  VOX  

PREPORUKE
  • Hanibal (2013)

    image
    Hannibal je baziran na svjetski poznatoj mitologiji i ozloglašenom liku dr. Hannibala Lectera iz horor romana Thomasa Harrisa. Uzbudljiva serija vraća gledatelje...
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Sanctuary (2019)

    image
    What could be worse than being imprisoned in a locked-down clinic where nothing is what it seems, and nobody believes you are who you say you are? How about...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.