Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 3

EPIZODA: 1 - Wednesday's Child

SADRžAJ

Kad muškarac i žena koji tvrde da su socijalni radnici dođu u kuću Katy Heath i kažu joj da moraju odvesti njezina sina Kylea, Katy se pokori. Ali kad joj sina ne vrate, a socijalna služba nije čula za njih, viši inspektor Banks brzo je uvučen u razgranatu potragu za dječakom. Zašto je Kyle otet i ima li nade da će ga naći živa?
Istraživački novinar nađen je mrtav u kućici za odmor u zabačenom selu. Banks i njegov tim isprva ne znaju što bi od silnih tragova. Kad Banks otkrije da je Barber povezan s tajanstvenom smrti u 1980-ima koja se tiče preživjelih članova pop benda 'The Crystal Kiss', mora početi češljati desetljeća laži.
Otkriće napunjenog pištolja u sobi mlade djevojke pokreće niz strašnih događaja koji dovode u smrtnu opasnost Banksovu kćer i izazivaju međunarodnu istragu koja bi mogla razbiti Banksov tim.
Annie Cabbot vraća se nakon godine dana s rodiljskog dopusta. Je li vrijeme da Banks prizna što doista osjeća prema njoj? Ili zbog posla nikad neće biti zajedno?
Serija je snimljena prema bestselerima Petera Robinsona.
Muškarac i žena dolaze u kuću Katy Heath tvrdeći da su socijalni radnici i da moraju odvesti njezina sina Kylea. No kad joj sina ne vrate, a socijalna služba nije čula za njih, viši inspektor Banks brzo je uvučen u razgranatu potragu za dječakom. Zašto je Kyle otet i ima li nade da će ga naći živa? Pretraga Katyne kuće otkriva vezu s drogom, a nekoliko svjedoka, među kojima je i Kyleov otac, počne proturječiti Katynoj verziji događaja. Banks potiče inspektoricu Helen Morton da se približi Katy.
S rodiljskog dopusta u istragu se vraća narednica Annie Cabbot koja smatra da je našla uvjerljivog sumnjivca za otmicu u Kyleovoj školi.
Banks i tim istražuju ubojstvo. Tijelo nađeno na pustopoljini je identificirano kao 11-godišnji Andre Petri. Postoji li veza između Andreove smrti i Kyleovog nestanka?

Fotografije

Viši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor Banks

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sherlock i Watson (2012)

    image
    Elementary je najnovija, moderna televizijska ekranizacija priča Sir Arthura Conana Doylea. U želji da se potpuno odmakne od britanskog predloška, serija je...
  • Veličanstveni hotel (2011)

    image
    Godina 1905. Hulio Olmedo, mladi čovjek skromnog porijekla stiže u idiličani Grand hotel da posjeti svoju sestru koja je tu zaposlena kao menadžer. Hulio otkriva...
  • Detektiv Murdoch (2008)

    image
    Serija s radnjom smještenom u Toronto 1895. godine istražuje intrigantni svijet Williama Murdocha (Yannick Bisson, Sue Thomas F.B. Eye), naočitog mladog detektiva...
  • Dug moru (2019)

    image
    U primorskom selu živi Periša, vlasnik ugostiteljskog objekta burne prošlosti. Perišina žena Svetlana nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima, zato on sam...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.