SEZONA: 2

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Pretučena i krvava Tommyja voze bolničkim hodnikom zbog njegova susreta sa Sabinijem.
Ada se brani od Sabinijevih ljudi, no ubace je u stražnji dio vozila. Odjednom naiđu na blokadu i četiri člana bande je spase. No ona im ne zahvali - još jednom joj je život bio ugrožen zbog nesmotrenog ponašanja njezine obitelji i više ne želi imati posla s njima. Ona nije Shelby!
Campbell već neko vrijeme prati Tommyjev svaki pokret - zna da je Tommy ubio irskog disidenta i pokopao ga na putu za London. Campell ga ucijeni. Tommy mu kaže da se Grace preselila u Ameriku i da se udala za bogatoga bankara.
Tommy zna da je laka meta dok leži u bolničkom krevetu, pa pobjegne. Uz groznicu stiže u Camden Lock, područje židovskog vođe bande Alfieja Solomonsa. Tommy misli da Alfie treba njegovu pomoć zbog Sabinija. I želi uporabiti Alfijevo skladište za proširenje Shelbyjevog poslovnog carstva. Ali pošto? U Birminghamu, Tommy daje Polly ključeve njezine nove kuće. Polly je dirnuta, a Tommy joj kaže da će pokušati pronaći njezina sina i kćer, jer kuća je za njih, za njezinu malu obitelj. U uredu Lizzie čeka Tommyja s pismom iz Amerike - i može biti samo od jedne osobe… Grace. No Tommy izdiktira svoje pismo Lizzie. Tommy je sada pijun u Campbellovoj političkoj igri.

Fotografije

Peaky BlindersPeaky BlindersPeaky BlindersPeaky BlindersPeaky BlindersPeaky BlindersPeaky Blinders

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dobra borba (2017)

    image
    Godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“, golema financijska prijevara uništava reputaciju mlade odvjetnice Maije i briše ušteđevinu njezine...
  • Bosch (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.