Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 13

SADRžAJ

epizoda: Pero Vragec bježi od svoje žene i vraća se u obiteljsku kuću, a s njim se vraća i ujak Flek. Čudo od djeteta, vunderkind Bongo postaje preko noći medijska zvijezda i time unosi nemir u kuću Vragecovih. No osim Smogovaca, susjeda i novinara, za Bonga se zanimaju i neki s one strane zakona. Prepametni Bongo mogao bi im pomoći u provaljivanju u kompjuterske sustave. Naravno, u igru prste upleće Crni Džek, što rezultira pravom otmicom. No, tko će stvarno biti otet i kako će se otmičari provesti, vidjet ćemo u razrješnici za neke doista baksuzne epizode.

Djeca: Gorana Stepanić, Omer Alin, Mario Mirković, Edin Osmić, Željko Bilen, Edvin Dautović, Marko Majer, Irena Tomasov
Majstor rasvjete: Vlado Čeh
Snimatelj tona: Branko Flajpan

Fotografije

Smogovci 01Smogovci 02Smogovci 03Smogovci 04Smogovci 05Smogovci 06Smogovci 07Smogovci 08Smogovci 09Smogovci 10Smogovci 11Smogovci 12Smogovci 13Smogovci 14Smogovci 15Smogovci 16Smogovci 17Smogovci 18Smogovci 19Smogovci 20

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ekspedicija "Bigfoot" (2019)

    image
    Ekipa stručnjaka naoružana najnovijom tehnologijom pokušava locirati legendarnog bigfoota. Početak njihove potrage vodi ih u šume Oregona.
  • Zoltan Čovjek-vuk (2015)

    image
    Pogledajte novi reality show o pustolovinama Zoltana Horkaija, stručnjaka za divlje životinje, koji trenira životinje za filmsku i TV industriju.
  • Facing Waves (2013)

    image
    An exciting and inspiring TV series that follows top paddlers as they explore the people, places, and adventures of the world's top paddling destinations.
  • Mystic (2020)

    image
    A group of horse-mad teenagers who are regulars at their local stables on the fictional peninsula of Kauri Point.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.