SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Na jednoj od zabava svoje nabolje prijateljice, simpatične Deniz, Narin se osjeća usamljeno. U jednom trenutku ugleda svoju nikad preboljenu ljubav kako ruku pod ruku dolazi na zabavu s Denizinom lijepom sestrom koja se vratila iz inozemstva. Irmak izlazi s pomoćnikom generalnog upravitelja jedne banke. Njegove su namjere ozbiljne. Čini se da je Firat nakon svih tih godina nije prepoznao.
Međutim naziru se i druge sjene prošlosti koje će posve poremetiti miran i siguran život koji je Narin mukotrpno gradila.
U proljeće 1996. godine mala Narin živjela je u malome gradiću i bila najbolja učenica u razredu. Kada se jednog dana vratila kući iz škole, ugledala je svog oca Redžepa kako nepomično sjedi u stolcu ispred kuće te je shvatila da se dogodilo nešto strašno. Redžep je godinama bio u braku s Karom Hatidže zato što je očekivao da će dobiti nasljedstvo. Međutim, kad je saznao da ništa neće dobiti, nasmrt ju je pretukao. Sirota obitelj sve je svoje nade položila u starijeg sina Mehmeta. I onda se dogodilo nešto neočekivano. Mehmet je lud za nogometom i privukao je pozornost nogometnog kluba Jaslihanspor.
Firat i Narin ponovno će se sresti zbog problema oko kredita Sermeta Karajela koji sa sobom donosi nevolje iz prošlosti.

Fotografije

MilostMilostMilost 02Milost 03Milost 04Milost 05Milost 06Milost 07Milost 08Milost 09Milost 12Milost 13Milost 14Milost 15Milost 16

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Sanditon (2019)

    image
    Nedovršeni posljednji roman Jane Austen živopisno je uprizoren u ovoj smionoj i briljantnoj adaptaciji. Sandition je mjesto koje se brzo mijenja. Ovo nekoć...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.