Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 88

SADRžAJ

Svi su spremni za ceremoniju vjenčanja Reinalda i Amparo. Reinaldo je samouvjeren zbog Olegariove potpore pa se nasilno ponaša. Silom poljubi Juliju, Lucila ih otkrije te ponižava Juliju i Zenaidu. Rubén uspjeva proći osiguranje i doći do Amparine sobe. Zatekne je u vjenčanici i još jedanput je pokuša uvjeriti da razmisli jer je on spreman na sve, međutim ona ga i dalje odbija i moli da ode. Muči je to što joj je Olegario rekao da su brat i sestra.
Rubén se predaje, izlazi iz njezine sobe i zatekne Matacána koji ga udari i prijeti mu smrću. Fabiola, Alonso i Malena imaju veliki okršaj, Alonso pred Fabiolom razotkrije Malenu i tvrdi da spletkari i laže. Nakon što je sve čula, Fabiola odlazi ljuta jer smatra da nije pravedno što mora to slušati. Malena uživa u tome što Fabiola nije poslušala Alonsa, no razbjesni se što je Alonso opet odbija. Kaže sve prijateljici Miriam i kune se da će se osvetiti Alonsu. Ulazi Olegario i sve čuje te je traži objašnjenje. Betzabeth dolazi na Amparinu proslavu i vrlo je nježna prema Vicenteu, zbog čega se Corina čudi. Vicenteu je neugodno, a Corina je malo ljuta.

Fotografije

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15Amazonke 16

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.