poster

Later...with Jools Holland

Later... With Jools Holland (1992)

glazbeni, talk-show | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 38

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Emisija "Večer s Joolsom Hollandom" od 1992. godine donosi nastupe najvećih i najpopularnijih glazbenih imena. Ovo je jedina emisija britanske televizije u kojoj zajedno u istom studiju nastupaju stadionski bendovi, glazbeni veterani, oni koji trenutačno vladaju vrhovima top-ljestvica i alternativni izvođači. Doslovno je svako slavno ime glazbenog biznisa nastupilo kod Joolsa Hollanda u ovom ili onom trenutku, a mnogi su u ovoj emisiji imali svoj prvi TV nastup.
Jools Holland je zbog svoje vesele naravi, strasti prema glazbi i istaknute karijere savršen domaćin koji često na klaviru prati izvedbe, a publici u studiju i onoj pred malim ekranima pruža neprekidnu zabavu. Glazbenici imaju po dvije-tri izvedbe uživo pred publikom u studiju, a u predahu od svirke Jools vodi prisne razgovore s njima.
---

1. epizoda:

Novi četveročlani bend Liama Gallaghera Beady Eye prvi put nastupa kod Joolsa Hollanda, s pjesmama s albuma "Different Gear, Still Speeding". Tu će biti i osvajači nagrade Mercury za 2008., grupa Elbow koja će izvesti pjesme s albuma "Build a Rocket Boys!" Finalistica iz BBC-jeve Sound of 2011, Anna Calvi također će se iskazati, kao i američki pjevač soula Raphael Saadiq te švedski gitarist Kristian Matsson, poznatiji kao The Tallest Man on Earth.

Fotografije

Later...with Jools HollandLater...with Jools HollandLater...with Jools HollandLater...with Jools HollandLater...with Jools HollandLater...with Jools HollandLater...with Jools HollandLater...with Jools Holland

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.