SEZONA: 2

EPIZODA: 155

SADRžAJ

Ranko dozna za sve probleme Odakovih - Stipu svi ostavili, Ankica je trudna s Jakovom, a Marija i Šimun sutra će se vjenčati! Sve ga to navede na opak plan za novo uništavanje Marijine sreće… Za to vrijeme, kod Bartulovića se slavi na velikoj fešti. Ankica nije sigurna želi li ostaviti dijete Sari i Jakovu, Nives je impresionirana novim Zlatanovim pothvatima, a Stipe napokon shvati tko je pravi Šimunov otac!

Fotografije

Ruža vjetrovaRuža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj Odak

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.