poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de Amar (2017)

telenovela | Brazil

EPIZODA: 76

SADRžAJ

Vicente i Inácio se pomire. Lucas kaže da će poštovati Angélicu. Olímpia dobiva ponudu. Eunice i Reinaldo ponovno se susretnu. Celina otkrije da je Arthurov otac uhićen. Dirce zahtijeva da Arthur oslobodi oca. Eva zavodi savjetnika. Vicente govori Mariji Vitóriji o svome razgovoru s Inácijom, Delfina sve sluša. Fernão zavodi Emíliju. Eva promatra misterioznu sliku. José Augusto ispituje Delfinu o kupnji zemlje. Delfina mu govori da ju je kupila za Terezu. José Augusto odluči pregledati poslovne knjige. Tereza prigovara majci jer je otjerala seljake. Emília kaže Reinaldu da joj je Fernão zanimljiv. Teodoru nije drago zbog ponovnog otvaranja kabareta. Maria Vitória kaže Vicenteu da ju je Inácio poljubio.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.