poster

Izvan formata: MMSU

Izvan formata (2019)

magazin, kultura | Hrvatska

SADRžAJ

Riječki Muzej moderne i suvremene umjetnosti ušao je u jesenske dane 2023. s dvije iznimno zanimljive izložbe. Otišli smo u Rijeku otkriti što se to događalo u Motovunu od 1972. do 1984. godine te doznati kako je francuski multimedijalni umjetnik Stéphan Crasneanscki otvorio kartonske kutije s odbačenom osobnom arhivom proslavljenog francuskog filmaša Jean-Luca Godarda. A sam umjetnik u ekskluzivnom nam je razgovoru ispričao sve o prisvajanju i umjetničkom reaktiviranju otkrivenih Godardovih osobnih predmeta.

Fotografije

Izvan formata: MMSUIzvan formata: MMSUIzvan formata: MMSUIzvan formata: MMSUIzvan formata: MMSU

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Art-erija

  image
  U cilju afirmacije i popularizacije domaće kulturne scene kojoj se u medijima ne posvećuje dostojna pažnja, kulturni magazin Art-erija svakog radnog dana donosi...
 • Čuvari baštine

  image
  "Čuvari baštine" nova je emisija Slavonske televizije nastala u suradnji s Muzejom Slavonije. Emisija će se emitirati nedjeljom u 17:30.
 • Twist (2020)

  image
  Kulturmagazin des Senders arte: Jede Woche gehen die Moderatorinnen Bianca Hauda und Romy Straßenburg in einer europäischen Metropole den Fragen nach, die die...
 • Hallo Deutschland (1997)

  image
  The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.