Polusatna emisija koja se emitira svake subote u 19:00 sati. Na samom početku pričalo se isključivo o kulturi, ali kako smo shvatili da je znanost malo zastupljena u medijima odlučili smo obogatiti emisiju upravo tom temom. Vodilja emisije je praćenje kulturnih i znastvenih događaja u Istri, pa tako radimo reportaže o koncertima moderne i klasične glazbe, o različitim izložbama i performansima, reportaže sa promocija knjiga, CD-ova, i filmova, pratimo djela Istarskih znastvenika, približavamo našim gledateljima rad edukativnih institucija, te u svakoj emisiji upoznajemo život neke poznate osobe iz svijeta kulture ili znanosti. Važno nam je isto tako potaknuti gledatelje da posjećuju događaje koje se zbivaju u njihovim gradovima i upravo zato na kraju emisije postoje najave koje služe kao podsjetnik. Bit cijelog ovog projekta je da se pojednostave, približe ljudima i učine zanimljivima sve one teme koje najčešće nisu među najzastupljenijima u medijima.

Emitira se na kanalima:

TV NOVA  

Sljedeće epizode:

subota
19:00
Art Club
nedjelja
14:30
Art Club
PREPORUKE
 • Art mašina

  image
 • Zapadna strana

  image
  Zapadna strana Hrvatske, predstavit će sebe i svoje uspjehe i probleme kroz tri emisije tjedno. Uživo u studiju sa gostima i prilozima.
 • Vavilon

  image
  Vavilon je elitna mesečna emisija o savremenoj književnosti koju je 2001 godine osmislila Jasmina Vrbavac i uređuje je u okviru Redakcije za kulturu. Pored...
 • Sve se može popraviti

  image
  Zanimljive teme gledajte u emisiji "Sve se može popraviti".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.