poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

I nekoliko dana nakon završetka finala Eurosonga, vijesti s ovog natjecanja i dalje pune medijske stupce. Baby Lasagna ponovno je u fokusu, a u sljedećim minutama moći ćete i vidjeti kako izgleda pobjednički, švicarski nastup u režiji jednog poznatog Hrvata. Kojeg? Zna naša Lana Samaržija.
Vesela i raspjevana ekipa iz Rišpeta odlučila je publiku počastiti novim singlom i videspotom 'Ajmo dušo pobić negdi' kojim ujedno najavljuju svoju ljetnu turneju. Na setu u Primoštenu bio je i naš Gordan Vasilj, kojemu je Ivo Amulić, između ostalog, otkrio zašto je dobro da se njegovoj supruzi ne sviđa njihova nova pjesma.
Kako najaviti slavljenički koncert na potpuno drugačiji način, zna bend Vatra. U suradnji sa zagrebačkim vatrogascima, organizirali su mini koncerte u centru metropole na opće oduševljenje slučajnih prolaznika kao uvertiru proslave 25 godina karijere. Atmosferu s vatrogasnog vozila donosi naša Dorotea Filipaj.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • E' sempre mezzogiorno (2020)

    image
  • Da pređemo na ti

    image
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.