poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Baby Lasagna apsolutni je miljenik publike, a to su pokazale i tisuće ljudi koje su ga dočekale nakon odličnog drugog mjesta na ovogodišnjem Eurosongu. Sve je počelo u zračnoj luci gdje su Marka dočekali i roditelji, a nastavilo na glavnom zagrebačkom trgu, gdje su svi plesali u ritmu Rim Tim Tagi Dim. Dijelić atmosfere donosi naša Dijana Kardum. Baby Lasagna osvojio je ne samo srca Hrvata već i obožavatelja diljem svijeta. Uzavrelu atmosferu u Malmeu tijekom finala pratila je i naša Matea Slogar. Kako se tamo navijalo za hrvatskog predstavnika, kakvi su planovi Baby Lasagni nakon Eurosonga te gdje planira biti u nadolazećim mjesecima, doznajte u idućim minutama.
Prvi put organizirano je javno praćenje Eurosonga u brojnim hrvatskim gradovima. U Rim tim tagi dim ritmu na Europskom trgu plesali su i Zagrepčani te njihovi gosti. Kako su oni doživjeli nastup najpopularnijeg Istrijana, ali i što o Baby Lasagni misle poznati glazbenici, doznala je naša ekipa.
Siniša Vuco već više od godinu dana živi u Venezueli, tamo uživa, uči jezik, ali i radi pjesme koje će se naći na njegovom novom albumu. Mjesta će ondje biti i za duet s Dinom Dvornikom, koji su snimili prije 35 godina. Što je još pripremio za svoje obožavatelje, ali i kako je proslavio rođendan, otkrio je našem Hrvoju Kroli.
Brza moda dovela je do toga da se na godinu odbaci nevjerojatnih 11 kilograma odjeće po osobi. Prekomjerna proizvodnja, bezumna potrošnja i globalno zagađenje samo su neki od razloga zašto bismo trebali promišljati sporu modu. Zato je vrijeme za preispitati svoj odnos prema odjeći. Iako se Daleka obala raspala krajem prošle godine, bivši pjevač Jakša Jordes i basist Boris Hrepić Hrepa odlučili su nastaviti koračati istim glazbenim putem. Nastavljaju s izvornim zvukom Daleke obale, no ne nastupaju pod tim imenom. Na tonsku probu svratio im je i Ante Gotovina, a upravo su objavili novu pjesmu. Priča naše Anje Benete. Lignje su u našim domovima, ali i uredima već prava tradicija. Najčešće su u pitanju frigane uz krumpiriće ili dobru salatu, koje svi obožavamo, no povremeno je dobro zaigrati se pa skuhati nešto novo i drugačije. Ako vam ponestaje inspiracije, pridružite se Sanji i skuhajte ragu od liganja.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mogu sve

    image
    Emisija za osobe s invaliditetom.
  • TV replika

    image
    Kontakt emisija koja obrađuje najznačajnije društveno-političke teme. Naglasak je stavljen na kontakt s gledateljima od kojih se želi čuti njihovo razmišljanje o...
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Plenum (2021)

    image
    Ima li Bosna i Hercegovina državotvornu politiku u rješavanju spornih pitanja granica sa susjedima? Zašto godinama granični sporovi i druga otvorena pitanja nisu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.